Termen si conditii

 

Termeni si Conditii

 

www.ediag.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. www.ediag.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mail-ul trimis de la www.ediag.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Comenzi

Nu se livreaza nici o comanda fara o confirmare telefonica (realizata de noi sau de catre client, in functie de caz).

Plata integrala se face la livrarea produsului sau ridicare personala .

Plata & Transportul

Produsele se livreaza prin curierat rapid FANCOURIER sau POSTA ROMANA.

Costul expedierii revine in totalitate la cumparator.

Garantii si Reparatii

Garantia produselor este de la 1 luna (la produsele cu valoare sub 600ron/produs) si de 3 luni (la produsele cu valoare peste 600ron/produs) pentru toate produsele noi comercializate pe site ,si este oferita in baza respectarii tuturor conditilor de utilizare si exploatare, produsele care sunt second hand (folosite) nu au garantie.

Toate produsele sunt protejate prin aplicarea unui sticker Waranty VOID.

Distrugerea stikerului anuleaza garantia produsului.

La majoritatea produselor reparatia se face de catre www.ediag.ro prin schimbarea componentelor defecte sau schimbarea completa sau partiala a produsului in functie de situatie.

Timp reparatie produse in garantie 3-10 zile.

Timp inlocuire (daca nu se poate repara) 7-21 zile.

Oferim servicii de reparatii testere si interfete auto si pentru produsele care au fost folosite incorect sau care nu au fost achizitionate prin intermediul sitului nostru.

 

eDiag.ro

Interfete testere diagnoza auto eDiag.ro ofera o gama variata de interfete de diagnoza auto. Oferta noastra include interfete de diagnoza pentru grupul VAG din care face fata VW, Audi, Skoda si Seat, dar si interfete de diagnoza pentru Opel, Ford sau BMW, Mercedes Benz, Peougeot, Citroen, Dacia, Renault, testere auto, testere diagnoza pentru camioane, instrumente reset service, service reset, instrumente de modificat kilometraj, programatoare chei,etc.

Contactati-ne

0749.070.450
ORANGE
contact@ediag.ro
service@ediag.ro
crisx24ro