Metode de Plata

Metode de Plata

Plata in sistem ramburs


Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea in momentul livrarii produsului comandat. 
In functie de optiunea aleasa de catre dvs puteti deschide si verifica coletul inainte sa primiti efectiv produsul comandat.


Transfer bancar (ordin de plata)


Dupa trimiterea comenzii, veti primii toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata in baza facturii proforme pe care io vom emite si trimite pe email. 
Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. 
Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.


Plata cu cardul


Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare.
În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. 
Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca EDIAGAtentie:


Plata comenzi peste 2500 Ron pentru produsele la comanda - Atentie !!!
Pentru comenzile in valoare de peste 2500 RON la produsele la comanda, indiferent de metoda de plata si tipul de livrare ales este necesara plata unui avans de minim 25% din valoarea totala a comenzii. 
Veti primii la data solicitarii comenzii pe email sau fax factura proforma cu detaliile aferente produsului si suma de plata necesara pentru a fi transferata avans in contul fimei.
Va rugam si insistam ca intotdeauna platile efectuate ca si avans pentru comenzile de produse care nu sunt pe stoc si care au o valoare mai mare de 2500 Ron sa se faca doar in contul firmei noastre.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu modalitatile si termenii de plata, va rugam nu ezitati sa ne contactati la adresa de email contact@ediag.ro.