Informatii generale

Informatii generale

Drept aplicabil,

Prin folosirea site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto ediag.ro (www.obd2.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Testere, Diagnoze si Programare Auto ediag.ro (www.obd2.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Testere, Diagnoze si Programare Auto ediag.ro (www.obd2.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto ediag.ro (www.obd2.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

Produse si servicii oferite

Site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto ediag.ro (www.obd2.ro) este in baza obiectului de activitate magazin de piese si accesorii auto si isi desfasoara activitatea ca atare conform autorizatiei de functionare valabila emisa de autoritatile romane. Va oferim orice produs sau component din domeniul auto insa nu putem sa va asiguram instalarea sau montajul pe autoturismul dvs deorece nu avem caracter de service autorizat RAR !

Dorim sa mentionam ca pentru produsele comandate cu o valoare unitara mai mare de 2500RON ne rezervam dreptul de a va solicita un avans in suma de minim 25 % emitandu-va in acest sens o factura proforma cu datele complete ale testerului/interfetei dorite precum si datele complete ale firmei noastre impreuna cu termenii si conditiile de livrare la sediul dvs. Ulterior la livrare veti achita catre curier ramburs intreaga suma de bani rest de plata datorata si veti primii factura fiscala finala, chitanta de plata si certificatul de garantie al produsului.

 

ATENTIE !

Nu suntem autorizati sa desfasuram activitate de service, activitate de instalare de software si programare pentru autoturisme, calculatoare sau alte unitati periferice. Nu acordam suport tehnic online in baza contractuala, preturile produselor si aparatelor de diagnoza auto vandute pe site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto ediag.ro (www.obd2.ro) NU cuprind suport tehnic de instalare la sediul dvs sau prin Teamviewer. Pentru astfel de servicii va rugam sa apelati la o companie de profil specializata in programare auto care poate desfasura o astfel de activitate in mod legal in Romania si pentru care se poate emite factura fiscala.