Informatii livrare

Informatii livrare

Livrarea produselor si taxele aferente

Orice comanda plasata pe site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (ediag.ro) beneficiaza de livrare  in termen de 24-48 de ore pe teritoriul Romaniei, dupa ce toate piesele comandate au intrat/ajuns in stocul nostru si s-au rezervat in comanda dumneavoastra.


Taxa fixa: 25 Ron / colet (valabil daca livrarea se face in zona de acoperire FANCOURIER)

 

Modalitati de livrare

Livrarea comenzilor se efectueaza cel mai frecvent prin Fan Courier, exista contract de prestari servicii incheiat cu aceasta firma inclusiv cu posibilitatea pentru client de verificare a coletului inainte de efectuarea platii.

Pentru livrare puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata.

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentare fata de cel originale.


La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea produselor comandate si a accesoriilor acestora.

Mentiunile legate de eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii.

Se intocmeste un proces verbal de constatare sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. 


Facturare si plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.ediag.ro includ toate taxele conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite electronic catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Este important de retinut ca aplicatia de contabilitate va trimite pe email factura doar in conditiile in care ati furnizat o adresa electronica valida precum si toate informatiile necesare facturarii. Termenul legal de emitere a facturii fiscale potrivit Noului Cod fiscal în vigoare de la 1 ianuarie 2016 stabileste ca interval maxim cel târziu până în cea de-a 15-a zi a lunii următoare celei în care s-a facut comanda.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de catre ediag.ro, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii ediag.ro, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin trimiterea acestora de catre ediag.ro in prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

In cazul in care solicitarile dvs nu au fost solutionate in timp util sau exista probleme nerezolvate pe care doriti sa le aduceti la cunostinta conducerii si administratorilor site-ului ediag.ro va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa: obd2ro@gmail.com

  

Conditii speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari www.ediag.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Pentru comenzile efectuate pe site si a caror livrare este solicitata in afara Romaniei va fi necesar ca la data comenzii sau ulterior acesteia sa efectuati plata atata contravalorii produselor cumparate cat si a transportului la destinatia dorita. Vi se vor emite la cereri facturi proforme atat pentru produse cat si pentru valoarea transportului international.